Selecteer een pagina

over ons

 

Met de overtuiging om zelf kwalitatief goed vlees te willen eten en te weten waar het vlees vandaan komt, zijn wij sinds 2016 begonnen met het houden van Aubrac koeien.

Contact

over alex de jong

Sinds mijn geboorte zit ik al tussen de koeien. Dieren waren altijd al mijn passie. Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf in Luxemburg waar mijn ouders nog steeds met veel plezier boeren.

Ik heb altijd geroepen dat ik het bedrijf wilde overnemen. Toen ik van de middelbare landbouwschool afkwam was mijn vader nog te jong om te stoppen. Het leek mij verstandig om op dat moment zelf ergens anders ervaring op te doen. Dus ging ik naar Oenkerk (ptc+) om opgeleid te worden als Klauwverzorger (Rundveepedicure). Het vak beviel mij gelijk waardoor ik ook mijn eigen boxen ben gaan bouwen.

Na een tijd stage gelopen te hebben in de Noord-Oost Polder ben ik uiteindelijk neergestreken in Oldeholtpade waar ik met veel plezier met mijn gezin woon. Hier huisvesten we inmiddels een tiental vleesvee en bouwen we in eigen beheer bekapboxen onder de naam Agri de Jong.